نوشته شده توسط : الهام کشاورز

کلید اتوماتیک اشنایدر


کلید اتوماتیک اشنایدر به دو نوع، قابل تنظیم و غیر قابل تنظیم تقسیم می شود. در نوع قابل تنظیم، قابلیت تغییر جریان نامی وجود دارد، در حالی که در کلید اتوماتیک غیرقابل تنظیم، جریان نامی بر روی یک میزان مشخص، ثابت است و  غیرقابل تنظیم است. درساده ترین تعریف کلید اتوماتیک کلیدی است که علاوه بر قطع و وصل کردن مدار وظیفه حفاظت و اطلاع رسانی مدار را نیز بر عهده دارد.

ویژگی های کلید اتوماتیک اشنایدر


به صورت کلی کلید های اتوماتیک آمپر های مشخصی دارند و بخاطر بدنه پلاستیکی قابل تعمیر نیستند اما حجم کمی دارند و قابل نصب در مکان های مختلفی هستند . کلید های اتوماتیک نسبت به کلید های مینیاتوری قدرت قطع بیشتری دارند.

به همین علت علاوه بر محافظت از مدار کلید اتوماتیک توان حفاظت موتوری ، حفاظت اتصال به زمین و حفاظت ژنراتوری را دارد.

 

ساختار کلید اتوماتیک اشنایدر


کلید اتوماتیک شامل کنتاکت های اصلی ، کنتاکت های فرعی و کنتاکت های جرقه گیر می‌باشد. ساختار بدنه کلید اتوماتیک بسیار مستحکم و همانطور که در قسمت بالا ذکر شد غیر قابل تعمیر می‌باشد.

 

کلید چنج اور اتوماتیک اشنایدر


کلیدی که سرچشمه جریان برق را تغییر می‌دهد کلید چنج اور نام دارد . شرکت اشنایدر از تولید کنندگان پیشرو این کلید می‌باشد .

تنظیمات کلید اتوماتیک اشنایدر
کلید های اتوماتیک به دو صورت قابل تنظیم و عیر قابل تنظیم موجود می‌باشند . کلید های قابل تنظیم از پرکاربرد ترین کلید ها در صنایع و کارخانه ها می‌باشد . تنظیمات این کلید ها از رنج 16 تا 630  آمپر می‌باشد و شامل 7 رده قدرت می‌باشند

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تنظیمات کلید اتوماتیک می‌توانید مقاله ” تنظیمات کلید اتوماتیک اشنایدر” را در وبلاگ اشنایدر صنعت مطالعه کنید.

برای حفاظت از مداری با تغذیه ی DC ، بهترین انتخاب، کلید اتوماتیک فیکس اشنایدر است، زیرا در هر دو مدار AC و DC نصب می شود. حداکثر ولتاژی که این کلید، می تواند در آن به درستی کار کند برابر است با 690 ولت، اما اگر ولتاژ لحظه ای وارد شود، قابلیت تحمل تا 6 کیلو ولت را دارد.

 

نصب کلید اتوماتیک اشنایدر


با توجه به کوچک بودن این کلید ها ، به آسانی در تابلو برق ها قابل نصب هستند . برای سیم بندی کلید اتوماتیم ابتدا باید قاب جلویی آنها را بردارید. همچنین شما می‌توانید کلید های اتوماتیک کلاس 2 را بر روی تابلو برق های کلاس دوم نصب کنید .

شرایط محیطی برای نصب این کلید ها عبارت اند از :

سرد و خشک با دمای 56 درجه
گرمای خشک با دمای 85 درجه
گرمای مرطوب با دمای 55 درجه و رطوبت 95 درصد
گردو غبار با درجه سختی 2
برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط نصب کلید اتوماتیک می‌توانید به وبلاگ مجموعه اشنایدر صنعت مراجعه کنید.

حفاطت کلید اتوماتیک اشنایدر
کلید اتوماتیک های جریان نشتی ندارند ، سیستم نشانگر موقعیت انها قابل اطمینان است ، تحمل بین اتصالات بالایی و پایینی انها بالا است ، برای نصب کانتاکت ها باید قفل ها باز شوند ، وضعبت قطع انها مربوط به وضعیت off می‌باشد و … به همین دلایل کلید های اتوماتیک برای عایق سازی طبق استاندارد های خاصی مناسب هستند.

 

پارامترهای کلید اتوماتیک اشنایدر


کلید اتوماتیک اشنایدر پارامتر های مختلفی دارند که مهمترین انها عبارت اند از :

حداکثر شدت جریان کوتاه در بدترین شرایط: این پارامتر بر روی تجهیزات حفاظتی ثبت‌شده است و برای محاسبه اتصال کوتاه جهت انتخاب شینه و مقره استفاده می‌شود. کنترل ایستادگی کابل‌ها و تجهیزات قطع و وصل، همچنین توانایی ایستادگی آن‌ها در برابر نیروهای دینامیکی و شرایط دمایی هم باید مدنظر قرار داد.

مینیمم جریان اتصال کوتاه یک فاز و بدنه هادی در بدترین شرایط: این شدت‌جریان، برای کنترل تجهیزات حفاظتی (فیوز، کلید مینیاتوری، کلید اتوماتیک) به کار می‌رود و هدف از محاسبه آن دستیابی حداقل جریان اتصال کوتاه در برخورد یک‌فاز به هادی حفاظتی یا بدنه هادی، برای اطمینان از قطع مدار در مدت‌زمان ۰٫۴ ثانیه یا ۵ ثانیه (بسته به کاربرد مدار) و قبل از آسیب‌دیدگی سایر اجزاء مدار است.

جریان نامی پیوسته: جریانی که پیش‌بینی می‌شود مدار در شرایط نامی از خود عبور دهد.

جریان عملکردی: جریان عملکرد، جریان مغینی است که منجر به عملکرد حفاظت در زمان مشخص (از پیش تعیین‌شده) می‌شود.

اضافه بار: به اضافه جریانی گفته می‌شود که در مدار ایجادشده است ولی اتصال کوتاه رخ نمی‌دهد و مدار توانایی تحمل آن را دارد. جریان بار تنظیمی یا جریان تنظیمی کلید برای کلیدهای اتوماتیک بین ۰٫۷ جریان نامی و خود جریان نامی کلید قابل تنظیم است.

جریان مجاز: ماکزیمم جریانی که در شرایط معین می‌تواند برای مدت نامحدود از هادی عبور نماید بدون آنکه دمای آن در حالت دائمی از مرز مشخص تجاوز نماید.

اضافه جریان: عبارت است از هر جریانی که بیشتر از مقدار نامی باشد. در مورد هادی‌ها، جریان نامی همان جریان مجاز هادی در نظر گرفته می‌شود.

جریان اتصال کوتاه: اضافه جریانی است که در اثر بروز اتصال کوتاه (که خود نتیجۀ قرار گرفتن یک امپدانس ناچیز بین قسمت‌های برق‌دار غیر هم پتانسیل است) در خلال کار عادی سیستم رخ می‌دهد. در کلیدهای اتوماتیک اشنایدر الکتریک، جریان اتصال کوتاه کلید بین ۵ تا ۱۰ برابر جریان نامی کلید، قابل تنظیم است.

جریان نشتی: جریانی است که در اثر اتصالی یا آسیب دیدن بخشی از مدار به وجود می‌آید و یا ایجاد مشکلات عایقی یا وجود هارمونیکی بین مدار الکتریکی و زمین یا بدنه هادی بیگانه، برقرار می‌شود. این جریان، جریانی است که از مسیر ناخواسته عبور می‌کند.

ظرفیت قطع نهایی کلید: بیانگر حداکثر مقدار مؤثر جریان اتصال کوتاهی است که کلید بدون تخریب شدن می‌تواند قطع کند. کلید بعد از ۳ دقیقه می‌تواند وصل مجدد شود.

ظرفیت قطع سرویس کلید: جریان Ics ضعیف‌تر از Icu است و به‌صورت Rated Service Short Circuit Breaking نمایش داده می‌شود.

برای خرید انواع مدل های کلید اتوماتیک اشنایدر اصل می توانید به سایت اشنایدر صنعت نمایندگی اشنایدر در لاله زار تهران مراجعه کنید.



:: برچسب‌ها: کلید اتوماتیک اشنایدر، نمایندگی اشنایدر ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام کشاورز

کنتاکتور اشنایدر تجهیزی پرکاربرد در صنعت برق می‌باشد و در ولتاژها و جریان‌های مختلفی در بازار ارائه می‌شوند.کنتاکتور یک دستگاه سوئیچیگ (کلید زنی)  الکتریکی است که برای خاموش و روشن کردن یک مدار الکتریکی از آن استفاده می‌شود.کنتاکتور ساختاری به هم پیوسته دارد و به راحتی قابل نصب است.کنتاکتور ها یک نوع خاص از رله ها  هستند. اما یک تفاوت پایه ای بین کنتاکتور و رله وجود دارد و آن این ست که کاربرد کنتاکتور بیشتر در دستگاه‌هایی است که ظرفیت تحمل جریان بالاتری دارند درحالیکه رله برای دستگاه‌هایی با جریان پایین تر مورد استفاده قرار می‌گیرند.به طور معمول کنتاکتور دارای چندین کنتاکت می‌باشد. کنتاکت‌ها بیشتر از نوع کنتاکت باز هستند. و همین کنتاکت‌ها هستند که قدرت عملکردی را در زمانی که بوبین کنتاکتور برق دار شده است برای بار فراهم می‌کنند.

ساختار کنتاکتور اشنایدر
کنتاکت ها ، تیغه ها و تیغه های کمکی و بدنه از اجزای سازنده کنتاکتور هستند . کنتاکتور ها بر اساس کاربردی که دارند ولتاژ مختلفی دارند که در رنج 12 تا 230 ولت قرار دارند.
اندازه و فرکانس از دیگر ویژگی هایی می‌باشد که کنتاکتور ها را از یک دیگر متمایز می‌کند.

کنتاکتور اشنایدر
بوبین کنتاکتور اشنایدر
به سیم پیچی گفته می‌شود که میدان مغناطیسی تولید میکند ، این قطعه این کار را با استفاده از جریان الکتریکی انجام میدهد . بخاطر ساختار بوبین هنگامی که جریان قطع و وصل می‌شود. بوبین های کنتاکتور های اشنایدر در دو نوع باز و وکیوم موجود میباشد

پلاتین کنتاکتور اشنایدر
پلاتین کنتاکتور که از دو بخش ثابت و متحرک تشکیل که ثابت ان از 6 تکه و متحرک آن از 3 قسمت تشکیل می‌شود . یکی از عوامل عمر مفید بالای کنتاکتور های اشنایدر استفاده از الیاژ نقره و مواد با کیفیت در ساخت این پلاتین است . همچنین این پلاتین ها تعویض پذیر هستند و در صورت بروز هرگونه مشکل میتوانید آنها را تعویض کنید.

انواع کنتاکتور اشنایدر
انواع کنتاکتور اشنایدر به سه دسته زیر تقسیم می‌شود.

کنتاکتور AC
کنتاکتور DC
کنتاکتور خازنی
کنتاکتور ها همچنین دارای لوازم جانبی هستند. مانند کنتاکت های کمکی .

شما می توانید با توجه به ویژگی های محصولات اشنایدر یا با توجه به کاربرد خود(مصرف خانگی یا صنعتی) کنتاکتور ها و لوازم جانبی مورد نظر خود را از فروشگاه اشنایدر صنعت خریداری کنید.

كنتاكتور 18 آمپر٢٢٠ ولت تيپ جديد

کنتاکتور AC اشنایدر
کنتاکتورهای AC دارای یک حلقه اتصال کوتاه هستند که جلوی لرزشی را می‌گیرد که از فرکانس برق وارد می‌شود.

کنتاکتور DC اشنایدر
کنتاکتورهای DC این حلقه هیسترزیس را ندارند و در نتیجه صدا و  لرزشی از آنها شنیده نمی‌شود.

کنتاکتور خازنی اشنایدر
کنتاکتوری است که برای راه اندازی خازن های قدرت که برای اصلاح ضریب قدرت استفاده میشود مورد استفاده قرار میگیرید.

اشنایدر الکتریک Schneider Electric
اشنایدر الکتریک (Schneider Electric) شرکت تجهیزات الکتریکی فرانسوی چندملیتی است، که در زمینهٔ مهندسی برق و تولید تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، همچنین تولید , تجهیزات تولید، توزیع و انتقال انرژی الکتریکی فعالیت می‌کند.

شرکت اشنایدر الکتریک در سال ۱۸۳۶ توسط جوزف اوژن اشنایدر و آدولف اشنایدر تأسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر روی ملمزون، فرانسه قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس یورونکست معامله می‌شود.

مراجعه به نمایندگی اشنایدر 

ویژگی های متمایز کنتاکتور اشنایدر
کنتاکتور های این برند دارای بخش های متفاوتی هستند. مانند مدار کنترل فرمان، بوبین کنتور و مدار قدرت.کنتاکتور ها اشنایدر دارای ویژگی هایی از قبیل ولتاژ عایقی، ولتاژ نامی، ولتاژ بوبین، حد نهایت ولتاژ عایقی و مشخصات پلاتین های کمکی هستند.



:: برچسب‌ها: کنتاکتور اشنایدر ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 ارديبهشت 1401 | نظرات ()